Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
wiedźma

wiedźma

7 godzin temu, beta_b napisał(a):

Kluczowe jest: "nie co oni robią, ale co sami sobie robicie". Inny wektor spojrzenia daje szerszą perspektywę. A tekst wart uwagi, może komuś pomoże. bb

@beta_b Masz rację. To wiersz o kimś, kogo znałam i  tym, co miałam okazję zaoobserować. Jest ubrany  w moje słowa, a więc to moja prespektywa. 

Każdy powinien mierzyć swoją miarą i szukać rozwiązań, które są dobre w jego przypadku. 

Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam  serdecznie.

@LessLove to bardzo trafne pytania.  

Dla mnie najważniejsze jest to czy jest ona potrzebna.  Na to i pozostałe pytania każdy powinien odpowiedzieć sobie sam zgodnie ze swoją wolą, przekonaniami czy systemem wartości itd. 

Dziękuję, że je zadałeś. 

Pozdrawiam.

wiedźma

wiedźma

7 godzin temu, beta_b napisał(a):

Kluczowe jest: "nie co oni robią, ale co sami sobie robicie". Inny wektor spojrzenia daje szerszą perspektywę. A tekst wart uwagi, może komuś pomoże. bb

Masz rację. To wiersz o kimś, kogo znałam i  tym, co miałam okazję zaoobserować. Jest ubrany  w moje słowa, a więc to moja prespektywa. 

Każdy powinien mierzyć swoją miarą i szukać rozwiązań, które są dobre w jego przypadku. 

Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam  serdecznie.

@LessLove to bardzo trafne pytania.  

Dla mnie najważniejsze jest to czy jest ona potrzebna.  Na to i pozostałe pytania każdy powinien odpowiedzieć sobie sam zgodnie ze swoją wolą, przekonaniami czy systemem wartości itd. 

Dziękuję, że je zadałeś. 

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...