Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.KOBIETA.

Nie wróżę, ale widzę, nie w gwiazdach... Jak ty się jeszcze nie znasz na czarach! 

Do salonu jeszcze nie warto, moda się zmienia zbyt szybko. Masz na to... chwilę. Wyślij.

Ale, owszem, oglądałem kiedyś z pracownicą w salonie, ślubne też. Nie tylko dlatego że była miła, ale zrobiła plan finansowy tygodnia w 2 godziny.

Opublikowano

@.KOBIETA. Zaczekasz nie tak długo (aż zgłupiejesz dla Tego), ale 2 lata masz na doświadczanie, oby nie na duszy obrażenia, Siostro.

Ona jest żoną bardzo bogatego Rosjanina (Jej #2), myślę że i szpiega, obserwując gdzie przez lata mieszkają, teraz Wiedeń. Deklaruje, ze kocha Polskę i chętnie jej wierzę, że pokochała, do tej pory ma śliczny wschodni akcent.

Opublikowano

@LessLove

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

masz rację! Tak trudno usunąć plamy krwi …

dealera ani Chinola nie chcę! może faktycznie zostanę przy…poetach poeta prawie jak dealer …środków odurzających

Opublikowano

@.KOBIETA. @.KOBIETA. Ale dwoje poetów to jedna bieda

Odradzam. Masz dwa lata i troszkę na poszukiwania. Chyba, że Poeta rzuci pióro i zadba o frukta i futra, a każdy może, jak kocha. 

Opublikowano

@.KOBIETA. Dzisiaj jestem banalny - koszę trawę, ale jest tego w sumie 3000 m2...

Koszulę kupię, bo Ci obiecałem, może u Cejrowskiego?

A przy okazji, ktora czyni człowieka... kim chce. Dziwi mnie to po-żądanie brody u Ciebie. Zaprzeczyłaś, kiedy napisałem, że delikatne kobiety chcą "brutalności"... To jak jest z Tobą? 

Opublikowano

U Cejrowskiego będzie wybór

aż tyle trawy ? Biedactwo! Wykończysz się?! Kup sobie kosiarkę samojezdną

również mnie dziwi pożądanie brody ?! nie wiem! Polubiłam i już! Chyba lubię być podrażniona…

Opublikowano (edytowane)

Prawdziwy mężczyzna lubi się natyrać, a ja to kocham... niekoniecznie z kosiarką, ale jest całkiem posłuszna. Moja działeczka ma 4500 m2, ale na reszcie powierzchni są drzewa, Dziadka Walentego i moje oraz drzewa owocowe, winnica, porzeczki, jagody kamczackie oraz kopiec leśnych mrówek i kilkadziesiąt gniazd wzdłuż małych rzeczek - one są Bożą własnością. Też nosiłem brodę, zawsze za młodo wyglądałem, "takie przekleństwo" :-)

Edytowane przez LessLove (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Liczę na Twoją wizytę, może z narzeczonym, niech będzie nawet (ojej!) poeta! Salon otwieram za ok. 1,5 roku, na razie jest masa banalnej rozbudowy, ale przyroda gotowa konkurować z Twoim pięknem. Ona też psoci

Opublikowano

A Vegę poznałem jednego, Patryka. Szukał kasy na swój film. Warunki współpracy mnie wkurzyły i na szczęście nie wszedłem (kasą moich inwestorów). Zrobił klapę, to był ten gniot "Putin". Serdeczności bez ości, Siostrzyczko