Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.KOBIETA. różne robię, baza jarmuż, sałata dębowa, rukola:) wczoraj dodałam kaszankę na ciepło, bajka wyszła, truskawki, pomidorki, borówki, a dzisiaj jajka, mozzarelki, cieciorkę:) staram się, żeby białko i błonnik był w jednym daniu, na lekko:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@.KOBIETA.  Podobno są smaczne, szczupak też łobuz i też smaczny. Czy jesteś dzisiaj bezgranicznie szczęśliwa? 

@.KOBIETA. Ale prowokacyjna jesteś, jak zawsze. Trochę jak piranie. Jaka tam z Ciebie poziomkowa Dziewczyna... Jak ten Poeta Ci na to pozwala. To go rozpala?

Opublikowano (edytowane)

Hmm. A bo to jeden? Tytuł wrzuciłaś CODOWNY :-)))

@.KOBIETA. A u mnie na rancho pierwszy wysyp prawdziwków. Zawsze idzie na straty - robaczywki. Lubisz grzybki? Pozbierasz u mnie, czy tylko poziomki? Bo jagody są oczywiste.

@.KOBIETA. Ale niestety musimy znowu się rozstać, bo pytasz, a nie odpowiadasz (tematy referatów)...

Edytowane przez LessLove (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@LessLove

Lubię ! Robię kruchą tartę z grzybami i cheddarem.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

coś mi się wydaje, że chcesz mnie zatrzymać na rancho do zimy

prawdziwki u Ciebie? Hmm

oj @LessLove … i Ty właśnie mnie o prowokacyjność oskarżasz… czysta projekcja!

spoglądasz czasami w swoje lustro? Co dostrzegasz?

Opublikowano

@.KOBIETA. Skoro lubisz Tartę z grzybami, mogę Ci (wszystko)wiele wybaczyć... jest cudowna...

A prawdziwki posadziłem sam, z grzybni z Allegro. Po 3 latach wyrosły i nigdy się nie wyprowadziły. Przeciwnie - wytworzyły środowisko, w którym pojawiły się inne regionalne grzyby szlachetne :-)

Chcesz, żebym przyznał, że jestem równie okropny jak Ty?!

Na pewno?!

Przyznaję :-))

Faktycznie jesteśmy "spokrewnieni".

Dobranoc "PannoPana".

Do klasztoru Ci nie wolno wstępować (2 dzieci), ale to Ty będziesz kiedyś zadziwiała siłą wiary, "Siostro".

Mnie też to dziwi teraz, naprawdę. Dobranoc.