fr ashka Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 codzienność nie jest codziennością gdy co dzień tędy przechodzę dziś się potknęłam.
fr ashka Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 wrzuciłam to i tak się zastanawiam czy to jest wiersz....? :) szczerze- to było wszystko co mogłam na "ten" temat napisać...! heh fr.ashka ;)
Tali Maciej Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ni to fraszka ni aforyzm, ale jak to mawia Pan Stachura "Ilość jest pseudojakością" pozdrawiam w ten deszczowy wieczór...
Luthien_Alcarin Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 moze wrzucic do pułki, odgrzebać z akilka dni i dopisac kilka strof? byłoby ciekawiej i b.smacznie;) Pozdrawiam Agata
fr ashka Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spróbuję, ale mam dziwne przeczucie, ze wtedy (dla) mnie to bedzie za dużo słów :) wyjeżdżam, może tam mnie cos natchnie? pozdrawiam wakacynie, fr.ashka ;D
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 dobre, ale wyrzuć słowo "jest", prosze... pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi