Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.KOBIETA. @.KOBIETA. Jesteśmy zbyt podobni, a wiadomo, że takie indywidua lubią wskrzeszać iskry, a nie przyciągają się "poza ringiem". 

Tę piosenkę dedykuję Tobie, ale bohaterami jest para zakochanych -  ona jest zołzą jak Ty - prowokatorką o delikatnym sercu.

@violetta To cała nadzieja tego upadłego (w korporacji) Kościoła. Całe szczęście, że wierzących jest więcej w naszym grzesznym towarzystwie. Ale wiesz, Violu, ze ciemnoskóry papież będzie ostatnim. Boisz się?

Opublikowano

@.KOBIETA. "Rudy", takie imię mu dałem, ona również jest ruda. To wynik zabawy z programami graficznymi. Koleżankom się podobają, więc niech już tak będzie. Pierwotnie miałem zamiar nadać albumowi tytuł "RUDY SONGS", ale kobieta (!) na której zdaniu polegam (na niej nie), powiedziała, że inny tytuł pasuje do wszystkich utworów. Byłem jak niedoświadczony cielak wchodząc w Spoty, ale nauczyłem się dużo na błędach.

Zrobią też album śpiewny przez dziewczynę. Pracuję nad koncepcją. Nie będzie feministką, ale dziewczyną marzącą o miłości, o spełnieniu w rodzinie - czyli będzie wkurzający i de mode.

Wcześniej raczej pójdzie album w konwencji dark rap o politykach, o tej bandzie nieudaczników i blagierów... Ale puszczę go, kiedy uwierzę do końca w jego komercyjny sukces.

@.KOBIETA. Ona też nie jest zołzą, ale chciałaby być 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

jak pewna KOBIETA.

Opublikowano

@LessLove Nie miała wiele wspólnego z ideałem urody, ale była piękna duchowo, ujmująca.

Była nauczycielką uwielbianą przez uczniów (znane liceum "na prowincji", miejsce 14-40 w rankingach w kraju).

Puszku, here's another example of the "long goodbye." It's a bad example, so... Teraz ja posyłam Ciebie do łóżeczka... po nowe grzesz(cz)ne wizje poetyckie, OK? Dobranoc

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.