Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Wstaję dzisiaj wcześnie rano Prysznic, kawa, szybkie newsy Czytam i wytrzeszczam gały Nie chcę wierzyć, ale muszę Tramp jest łysy, ale z brodą I do Mekki jedzie drogą Czyli sprawa oczywista Zmienił wiarę, przyjął islam Chce pogodzić się z Iranem I zostać ajatollahem Putin dał mu hulajnogę Żeby szybko przebył drogą Greta węgiel reklamuje Kocha Śląsk i Nową Rudę Papież tańczy breakdance w Rzymie Brak uchodźców jest w Berlinie A w Paryżu tanio nagle Nasz urzędnik mówi prawdę Poseł z posłem się nie kłóci Ich obrady trwają krócej Telewizja bez reklamy Bank oddaje wszystkie raty ZUS wypłaca przed terminem Fiskus wciąż przeprasza winnych Myślę: co się kurwa dzieje Taki świat to nie istnieje Ludzie są dla siebie mili? Ja dożyłem takiej chwili? Patrzę w datę - zrozumiałem To nie wielkanocne jaja Już myślałem - odszedł kryzys Skucha - dziś prima aprilis 6
Poet Ka Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Andrzej_Wojnowski chachachachacha... 1
iwonaroma Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Poet Ka @iwonaroma Dzięki. Niech moc będzie z Wami. Pozdr. 1
viola arvensis Opublikowano 5 minut temu Zgłoś Opublikowano 5 minut temu @Andrzej_Wojnowski wrocilam pod Twoj wiersz, zeby sobie jeszcze raz humor poprawić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niełatwo pisać takie wiersze ale osobiście bardzo sie cieszę, gdy trafię na taki wlaśnie smakołyk. Gratuluje talentu, super !
Rekomendowane odpowiedzi