Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
UtratabezStraty

UtratabezStraty

@piąteprzezdziesiąte , jeżeli ktoś mnie punktował, to jestem skłonny wejść na jej/jego profil, bo podejrzewam, że coś nas łączy, że mamy jakieś wspólne poglądy na świat, na estetykę. A kogo punktuję, to już bardzo subiektywna sprawa. Bo co to znaczy, że utwór jest kiepski?? Taki kiepski utwór literacki może na przykład pokazywać kiepski stan czyjegoś samopoczucia i na tym może polegać jego wartość. A dobre utwory nie są tak po prostu dobre i już. Jakość dobrych utworów polega dla mnie na tym, że spełniają one pewne funkcje: estetyczne, społeczne, religijne itd. Tak to mniej więcej dla mnie wygląda...

UtratabezStraty

UtratabezStraty

@piąteprzezdziesiąte , jeżeli ktoś mnie punktował, to jestem skłonny wejść na jej/jego profil, bo podejrzewam, że coś nas łączy, że mamy jakieś wspólne poglądy o świecie, o estetyce. A kogo punktuję, to już bardzo subiektywna sprawa. Bo co to znaczy, że utwór jest kiepski?? Taki kiepski utwór literacki może na przykład pokazywać kiepski stan czyjegoś samopoczucia i na tym może polegać jego wartość. A dobre utwory nie są tak po prostu dobre i już. Jakość dobrych utworów polega dla mnie na tym, że spełniają one pewne funkcje: estetyczne, społeczne, religijne itd. Tak to mniej więcej dla mnie wygląda...

• Dodaj nową pozycję...