hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) mam na to papiery odpowiedni zestaw chromosomów zamiłowanie do piłki nożnej towarzystwa kobiet bywam gruboskórny jeśli akurat nie popłakuję na okruchach dnia ach te angielskie deszcze Edytowane 2 godziny temu przez hollow man (wyświetl historię edycji) 3
Magdalena Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) A więc jesteś Ja jestem kobietą Pośród niewiastami Stoję sobie w tym angielskim deszczu i nic mnie tak nie bawi Jak poważni my jak czaple stawiamy kroki Potem zapominamy i chlapiemy się w kałużach Jak dzieci. Edytowane 2 godziny temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji) 1
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Magdalena Tak, właśnie tak, Droga Koleżanko.
Magdalena Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man Proponuję Ci białe małżeństwo poetyckie, zgadzasz się Panie Kolego?
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Magdalena Z rozkoszą.
Magdalena Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @hollow man No i elegancko To jeszcze pomyślmy nad przysięgą i poprośmy żeby @bazyl_prost, wystarczający Jajcarz, nam pobłogosławił Edytowane 1 godzinę temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Jaka zorganizowana :)
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man nie ma co się ociągać skoro złapałeś haczyk
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Myślałem, że haczyki będą w przysiędze.
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man obmyślaj, Twoje prawo
KOBIETA Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Ja Was pobłogosławię.! mam wystarczające kompetencje, aberrację typu: zwielokrotnienie chromosomów XXXXXX ;) dlatego tak sobie często popłakuję ;) i rozumiem;) idźcie i rozmnażajcie się.! pozdrawiam ;) 2
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @KOBIETA Brawo Kobieto! Dziękuję!
hollow man Opublikowano 45 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 45 minut temu @KOBIETA Należy pochwalać wszystkie związki płodne w twórczość. Na czym ostatnio płakałaś? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zacznijmy od definicji :) Poetyckie białe małżeństwo oznacza, że nie piszemy o seksie? 1
Magdalena Opublikowano 34 minuty temu Zgłoś Opublikowano 34 minuty temu @hollow man Nie, oznacza że go nie uprawiamy Panie Kolego
hollow man Opublikowano 30 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 30 minut temu @Magdalena No tak. To dlatego "poetyckie".
KOBIETA Opublikowano 4 minuty temu Zgłoś Opublikowano 4 minuty temu @hollow man na Nosferatu ;) zajmij się Magdaleną i koleżeńskim seksem;) chociaż…trochę mnie to przeraża;) pa ;)))
Rekomendowane odpowiedzi