bazyl_prost Opublikowano Wtorek o 18:46 Autor Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:46 @violetta dopóki w dobrym tonie 1
bazyl_prost Opublikowano Wtorek o 18:50 Autor Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:50 @violetta tak , już niedługo za około 5 tygodni szansa na dobry ton? włącz dobre radio to zrozumiesz różnice w tendencjach
Magdalena Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @hollow man @bazyl_prostZacznijcie Panowie, jak zaczniecie to ja napiszę o obu, tylko niech że ktosik zacznie, bo Matylda nie
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Magdalena Ja tu studia prowadzę nad 'Las Meninas' ;) @bazyl_prostPicasso raz dwa załatwił... Ale OK, spróbujmy. Wers za wers? Las Meninas Studiuję czy jestem studiowany
Magdalena Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @hollow man @bazyl_prost jestem centralny i zapasowy Tym mnie widzą drzwi Edytowane 2 godziny temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena nie wiem kto jest na scenie a kto na widowni
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @hollow man Nie wiem czy zniosę napiętą nić Mam rolę, zawsze mam Edytowane 43 minuty temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Aż staję się rolą Do obłędu zgrywam Ją w przerwach Między sekundami
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Tańczę przed nim Tak nieruchoma jak Można tańczyć oczami
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Gdy staje się falą Promienistych cząstek
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Ubranych w kolory Rozebrana ze swoich Rodowych barw
Rekomendowane odpowiedzi