Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam , ale nie posiadam polskich znakow, mysle jednak ze nie bedzie to zbytnim problemem w czytaniu , przeciez poeci to ludzie z wyobraznia.
Dyskusja na temat tego wiersza zaczela byc wulgarna i odeszla troszke za daleko.Zaczelo juz mi sie robic niedobrze czytajac.Musze przyznac ze bardzo czesto spotykam wulgaryzmy na tej stronie.Dlatego tez uwazam ze jezeli sa pewne zasady i regulaminy to wszyscy podpisani pod nimi powinni je przestrzegac bez wyjatku.Zadne prawo nie moze byc lagodniejsze dla jednych a surowsze dla drugich.Wszyscy ludzie sa rowni bez wzgledu na to kto ma jakich znajomych.Moderator mial racje.Niektore wypowiedzi na tym forum nie maja nic wspolnego z poezja, a szkoda bo przeciez poeci to ludzie z wyobraznia.

Opublikowano

tylko zastanawiające Pani Basiu jest to, że Pani organizm reaguje wymiotami na wulgaryzmy, a tak drastyczne zachowania jak banowanie (czyli w świecie portalowym - morderstwo, danego użytkownika (zbanowany nie jest w stanie wejść nawet jako gość) jest przez Panią popierane - bardzo wybiórcza ta wrażliwość coś ostatnio bywa (i przepraszam, za tak niewybredne porównanie, ale poruszyony jestem tą niezwykle silną reakcja fizjologiczną na literki wyskakujące na ekranie, tym samym analogia do "likwidowania" użytkowników wydała mi się jednak trafna...

ps. co Pani na takie zdanie:
Niektore wypowiedzi na tym forum nie maja nic wspolnego z poezja, (a szkoda bo przeciez)/ponieważ poeci to ludzie z wyobraznia.

pozdr

• 3 miesiące temu...