Beata Michalec Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Prawdziwa tragedia Śmiem być ludzka Płakać z żalu I śmiać się z radości Kląć z wściekłości I krzyczeć w obronie słabszych Prawdziwa żenada Jak się nie wstydzę Okazywać uczuć??
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 prostymi, zwykłymi słowami wyraziłaś swoją tożsamość, nie wstydząc się słów normalnych bez udziwień zbytnich metafor, które się przejadły, dobrze wrócić do korzeni!!!!
ot i anka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 tak już się przyzwyczaiłam do metafor i trudnych słów że taką dsłowność łykam z trudem,ale właściwie złe to to nie jest,szczere, ale nie zachwyciło mnie,acz nie narzekam:) pozdrowienia wieczorową porą (brunetka:)
Klaudiusz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 bardzo nie wyszło... popieram motyw, ale wykonanie słabiutkie... ps. wymienione zachowania przejawia masa innych zwierząt, nie tylko ludzie ;)
Beata Michalec Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Fakt.... człowiek to też zwierzę, A jeśli chodzi o zachowania ... to reszcie bydlątek najlepiej idzie klęcie. Pozdrawiam gorąco i nocnie
Amras_Elensar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Tak średnio raczej. Ciekawy pomysł, i dobra pointa (patrzać przez pryzmat pomysłu). Troszkę wlać i wylać trzeba w tym utworze. Pozdrawiam
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 zgadzam się ze Stasią... chyba do ulubionych. ciekawe, że bardzo niewiele jest tam wierszy udziwnionych i z metaforami :) pozdrawiam ciepło /Arek
Beata Michalec Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Bardzo dziękuję ... w imieniu swoim i mojego poczucia człowieczeństwa. Pozdrawiam upalnie
Rekomendowane odpowiedzi