ot i anka Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 w głębi kubka ciemne fusy wróżę sen
tygrys_pietrek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 niezle. cos w tym jest. pietrek
ot i anka Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 dzięki:)kawa to mój ulubiony przedmiot natchnień:) tylko dzięki niej piszę,bo po nocach:) ale jak się przesadzi,to nie ma rady na sen:)pozdrawiam
Lefski Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "w głębi kubka"? Matko Bosko Haikuosko - zmiłuj się nad nami Matko Bosko Literacko - zmiłuj się nad nami to była krótka litania do Matko Boski, a tera psze mie wyjaśnić, gdzie leży głębia kubka, bo ja zaliczam sie do ciemnych fusów i ani w głąb... zzznaczy ani w ząb pojąć nie mogę lefefefefefski
ot i anka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 głebia kubka- przd dnem,za krawędzią:) no co?może twój kubek jest płytki,a może nie wiem właściwie co dziwnego w głebi kubka?to jak w głębi dziury...tak się mówi,nie chodziło że ma głębię jako metafora tylko w środku...pozdrawiam
Lefski Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przejmuj się. ja tylko tak... żeby się czepić. inni mogą to ja nie? ;-)) a swoją drogą napisałbym po prostu "w kubku" pozdrawiam - Lef
Rekomendowane odpowiedzi