KOBIETA Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Biel topnieje i zapominam o tej szmacie.! Soczyste skrawki zieleni w lesie nie wiem, gdzie kończy się śnieg.? Lśniące usta za każde kłamstwo. Puszczę się.! Na twoich oczach z nurtem rzeki, pokryta drobniutką rzęsą. Pomiędzy nami śnieżna mgła, opadasz. Wiosną zawsze powracasz. Tak słodko się pieprzysz. 5
bazyl_prost Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu fajna ta kropka z wykrzyknikiem -.!- to wstrzymane przekleństwo? 1
Amber Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...czytam: Biel topnieje i zapominam o szmince! Szminka reprezentuje atrakcyjność. Dobry wiersz. Pozdrawiam :) Edytowane 10 godzin temu przez Amber (wyświetl historię edycji) 2
KOBIETA Opublikowano 10 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu @Amber nie.! Zapominam o szmacie.! Jakkolwiek to brzmi ;) 1
Stary_Kredens Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @KOBIETA no nie wiem, dużo tu własnych odnośników i dlatego nie wiem Pozdrawiam kredens 1
KOBIETA Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @violetta no pewnie:) ale wiesz Violetta…lepsza jest wiosna…albo raczej przedwiośnie:) 1
violetta Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @KOBIETA czekam do wiosny, wiosna może już pojadę do sanatorium:) 1
tie-break Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @KOBIETA Wiosna wiosna wiosna ach to ty - jak było w piosence :) 1
KOBIETA Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @violetta :) och ja byłam wczoraj:) u Tokarczuk ;) ale chętnie pojadę z Tobą wiosną;) zaszalejemy.? ;) @tie-break Tak :) wiosna.! @bazyl_prost nie wiem bazyl ;) 1
violetta Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @KOBIETASanatorium fajna sprawa, to basen, może pojadę do Świnoujścia, kto wie gdzie zawinę na kurację :) 1
KOBIETA Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violetta nie wiem, nigdy nie byłam:) w sanatorium, nie jestem pewna czy to dobry pomysł byśmy pojechały tam razem;) w każdym razie Leszczym by się zapewne ucieszył;)))) Docenił …nasz… zapał ;))))))
violetta Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @KOBIETA bardziej Piotruś cieszy:) i też :)
KOBIETA Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violetta no lubisz mnie denerwować! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @KOBIETA Piotruś to moja miłość na całe życie :)
KOBIETA Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violetta gratuluję :) cieszę się razem z Tobą :) ale po co on Tobie w sanatorium ? ;) 1
violetta Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @KOBIETA bierz się za innych, ja się biorę za Piotrusia:) @KOBIETA do sanatorium to się jedzie z mężem albo samej:) 1
KOBIETA Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @violetta ja ? Ja się za nikogo nie biorę.! Bierz sobie kogo zechcesz Violetta :) naprawdę nie wiem co powiedzieć … Wierszyki sobie piszę, uśmiecham się i tyle. Nie wiem o co Wam wszystkim chodzi. A szczególnie Tobie :) ale nie tylko. @violetta O nie. Idę sobie. To nie jest normalne. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @KOBIETA nie będę opowiadała o Piotrze, bo wszystkie byście mi zazdrościły:) to ideał mężczyzny:)
Rekomendowane odpowiedzi