Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano Niedziela o 16:39 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:39 Zbudził mnie śpiew głodnych ptaków światłem poranka melancholii rzeki. Spacerując wzdłuż brzegu strefą ciszy zaplatam wianek z kwiatów koniczyny. Może czujesz tylko cień tej tęsknoty, którą przynosi świt.! 8
violetta Opublikowano Niedziela o 17:18 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:18 @KOBIETA piękna nostalgia, zgasła:) 1
KOBIETA Opublikowano Niedziela o 17:28 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:28 @violetta dziękuję…masz doskonałą pamięć Violetta.! 1
violetta Opublikowano Niedziela o 17:34 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 17:34 @KOBIETA mam słabiutką:) ale dzięki:) 1
KOBIETA Opublikowano Niedziela o 21:56 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:56 @violetta och myślę, że nie jest tak źle…niektórych doświadczeń nigdy się nie zapomina prawda ? :) 1
violetta Opublikowano Niedziela o 22:07 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:07 @KOBIETA tajemnicza jesteś:) nic nie rozumiem:) 1
KOBIETA Opublikowano Niedziela o 22:11 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:11 @violetta :) och nie przejmuj się mną.! popadam w lekką paranoję ;) bezustannie ktoś mnie śledzi … 1
violetta Opublikowano Niedziela o 22:13 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:13 @KOBIETA online to każdy może się za kogoś podawać:)
KOBIETA Opublikowano 18 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu @KOBIETA i po raz kolejny dzięki Ł. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale to już ostatnie podziękowanie dziękuję zbiorowo
Amber Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu @KOBIETA Twój wiersz, to szczególnie ładny obraz, jakby rodzaj medytacji. Trzymaj się dzielnie. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi