Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
hollow man

hollow man

powiedz czy ją kochasz
czy jest pierwszym westchnieniem
ostatnią myślą dnia

powiedz czy spałaś z nim
czy wdarł się pod skórę
wymazał dotykiem moje imię

hollow man

hollow man

powiedz czy ją kochasz
ostatnią myślą dnia

powiedz czy spałaś z nim
czy wdarł się pod skórę
wymazał moje imię dotykiem

hollow man

hollow man

powiedz czy ją kochasz
ostatnią myślą dnia

powiedz czy spałaś z nim
czy wdarł się pod skórę
moje imię wymazał dotykiem

hollow man

hollow man

powiedz czy ją kochasz
ostatnią myślą dnia

powiedz czy spałaś z nim
czy wdarł się pod skórę

hollow man

hollow man

powiedz czy ją kochasz
ostatnią myślą dnia

powiedz czy spałaś z nim
czy wdarł się pod twoją skórę

hollow man

hollow man

powiedz czy ją kochasz
ostatnią myślą dnia

powiedz czy spałaś z nim
czy wdarł się pod twoją skórę
dotykiem wymazał moje imię

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @andrew   ... I będzie się pasła jak krowa na łące robiąc cielęce oczy rozsypię litery wiatr ułoży je w wiersze nie do odczytania ... Dziekuję! Nawzajem!  
    • @Marek.zak1 To jest nadal mijanie się z istotą problemu. Albo zgadzasz się, że nikt nie ma prawa naruszać przetrzeni intymnej drugiej osoby bez jej zgody, albo wikłasz się w dziaderską argumentację o sygnałach, domniemanej zgodzie i tego typu ubolewaniach, że świat zszedł na psy, bo w 1982 to klepnąłeś obcą dziewczynę w tyłek i okazało się że ona bardzo była zachwycona.    
    • @APM ... a wolność nie odfrunie zostanie we mnie  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego Nowego Roku 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jak napisał Michał, jeśli facet źle odczyta sygnały, kobieta może powiedzieć "nie", podobnie, gdy może usłyszeć czy odczuć bolesne "nie" jeśli sama chce, a facet niekoniecznie. Co do tego Murzyna, gdybym był gejem, zapewne bym się ucieszył, gdyby miał ochotę, natomiast, w przypadku gdy nim nie jestem, nie klepałbym go ani nie oblizywał warg. Tu przesłanie jest jasne.
    • schowam się w igloo z gwiazd i ze wszystkich nazw śniegu   w moich myślach małpy okładają się gałęziami homo habilis wciąż boi się ognia erectus żywi się padliną neandertalczyk tworzy pierwsze dzieło sztuki wisiorek z mamuciej kości   walczą ze sobą na śmierć i życie   nie wiem jeszcze kto zwycięży muszę do tego dojść samotnie w języku być może najprostszym jak delikatny blask którym z nocy wyprowadzasz kolejne zgarbione sylwetki   nikt ich nie pyta czego chcą i jaki głód w nich powoli zamarza   odpowiedź odkrywam powoli gdy w moich rękach topnieją pięściaki z lodowych brył   homo sapiens tak bardzo pragnie usłyszeć Twoje wołanie i zawsze powróci z manowców pomimo polarnej ciszy
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...