Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ciemność CISZA  nie tylko na dworze  bywa w nas    co teraz  On odszedł    często  zbyt często tracimy nadzieję  gubimy siebie    jesteśmy cudem  wszyscy mogą nas opuścić  On nie    nigdy się nie traćmy wiary    Jezus pokazał  po nocy jest dzień    Światłość  nie jest dla wybranych  jest dla każdego    trzeba …   zmartwychwstaniemy  jak ON    Jezu ufam Tobie    4.2026 andrew  Życzę Miłych i Spokojnych  Świąt Wielkanocnych

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• całą noc las krzyczał drzewami drogi snu rozpłynęły się w błocie myśli przewiał wiatr deszcz nie zmrużył ani jednej kropli   grafitowe niebo spadło szumnie na czule ciało ziemi oddech przybierał na sile a potem milkł za horyzontem   zanurzałem się w kałuży \w moim poczuciu pokoju panował niepokój  
    • @andrew dzięki, pewnie tak z całego kraju:) 
    • @Poet Ka Trafione. Tylko to już nie jest zabawka.
    • @Poet Ka To kolejna lekcja życia Przyroda to cenny dar , właśnie mój Leon dachowiec po walce z kunami( w gorsecie niestety-:( próbuje „ przekonać „ nas że trzeba mu go zdjąć….to tak jakoś przypomniała mi się pani z metryką” bez lat-:) …i to była ta Wena właśnie     a nie strach

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Waldemar_Talar_Talar Waldemarze pamiętam Twoje pierwsze” z młodości” przemyślenia   jeśli tak wygląda upływ czasu   to teraz młodość zapukała do Twych drzwi
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...