bazyl_prost Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 dotykasz mnie słowem bez prowokacji opiekuńczym odpowiadam żeby było zabawnie wymieniamy czułe zdania których nikt nie rozumie zwyczajnie jak wiosła w wodzie 2
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @bazyl_prost wiosłujemy do morza:) jak twoje menu na święta, masz już jakąś inspirację:)?
bazyl_prost Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 (edytowane) @violetta łamańce jeszcze , takie ciastka ze śmietany , mąki i masła, z cukrem albo bez, w kształcie rombów Edytowane 17 Grudnia 2025 przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @bazyl_prost ja będę gotować gruszki obrane w czerwonym winie i obtoczę je w rozpuszczonej gorzkiej czekoladzie, wpadłam na taki pomysł:)
bazyl_prost Opublikowano 17 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @violetta trochę żelazny ten pomysł 1
violetta Opublikowano 17 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2025 @bazyl_prost je się tak krótko gotuje, może w różowym, z przyprawami: goździkiem, cynamonem, imbirem, hibiskusem. Wtedy się zrobią różowawe, już robiłam takie coś, świeży deser :)
Rekomendowane odpowiedzi