drewniane palce Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 podzwaniają nuty moich piosenek aromat letniej już kawy osad na zębach im lepiej śpie tym gorzej wyglądm uwielbiam skracać sobie dni rankiem a przedłużać w nocy z ekscytacją patrze na świat po wyjściu nie jest już taki piękny /być może że wysokość odgrywa swoją role w postrzeganiu kurzu/ wiatr i rytmiczne otrzeźwianie nas wyładowaniami rozszerzają mi źrenice już biegne tylko dopije kawe
majkaa_m... Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 pozwoliłam sobie na kosmetyczne zmiany, bez obrazy oczywiście podzwaniają nuty piosenek aromat letniej kawy osad na zębach im lepiej śpie tym gorzej wyglądam uwielbiam skracać dni rankiem przedłużać w nocy z ekscytacją patrzę na świat po wyjściu nie jest taki piękny /być może wysokość odgrywa rolę w postrzeganiu kurzu/ rytmiczne otrzeźwianie wyładowaniami rozszerza mi źrenice już biegnę tylko dopiję kawe
drewniane palce Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 dzięki. zastosuje sie do niektórych sugestii z twojej strony. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi