Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena Ależ tu się narobiło! Zaczynam się bać tego miejsca. Konflikty, wulgaryzmy i niemili ludzie. A chciałam od tego uciec. Pozdrawiam.   Jaskółeczka   Moja dusza to pieśń, co lęka się bieli, Gdy zima świat marzeń na wersy podzieli. Lecz bardziej mnie trwoży wzrok ludzi z ołowiu, Co gubią poezję w swym szarym pustkowiu.  
    • @hania kluseczka   prowokujesz.   to ty kluska jesteś zarzewiem całego  konfliktu.   to ty jesteś jątrzycielka i siewcą nienawiści.   wiadomo, ze Trymek to głupek z tekstami z AI.   a ty wpadłaś tutaj prosto ze swojego rynsztoka i napadłaś na mnie, na Wiolę i na Kobietę.   brutalnie i po chamsku.   jakbyś w tym rynsztoku pasła się nienawiscią, zazdroscią, podłością.   nikt się nie odzywał.   a ty jak w amoku z psychiatryka szalałaś.   bo trymek to twój kumpel z meliny ?   nie.     bo w tobie jest brud i zgnilizna.   dawno temu Gomulka powiedział o Szpotańskim, ze to człowiek tkwiacy w zgniliźnie rynsztoka, czlowiek o moralności alfonsa.   ja dzisiaj mówie tak do ciebie.   jesteś obrzydliwością moralną.   atakując bezczelnie kobiety jesteś ludzkim rynsztokiem.   tak nie postępuje człowiek pełen nienawisci do innych ludzi.   trzeba miec jeszcze w sobie gen podlosci .   ty go masz.     gardzę tobą.   myślę, że wymagasz szpitalnego leczenia.   w swoich wierszach pisałaś o dawaniu dupy i chuju 30 cm.   to jest twoja dusza.   brudna i obrzydliwa.   jesteś wstrętna.    
    • @aniat. Ludzie są różni i różnie reagują na wulgaryzmy. Ciebie chyba pobudziły do napisania komentarza pod wierszem, dwoma wierszami, bo do tej pory , przynajmniej od miesiąca tego nie robiłaś. Dlatego należą się gratulacje Waldemarowi, że pobudził Cię do działania. A skoro uważasz, że   gorszej strony świata nie należy podkolorowywać, z czym się zgadzam, to jest jeszcze proza na ten temat, a oczywiste teksty znajdziesz w dziale "reportaże".  To tylko taka podpowiedź. Pozdrawiam. :)
    • @bazyl_prost Nie przywaliłam, tylko przedstawiłam swoje myśli po przeczytaniu wiersza.Pozdrawiam.     @Waldemar_Talar_Talar Rozumiem to, to Twój wiersz i Ty jesteś odpowiedzialny za słowa. Ja jestem tylko czytelnikiem. Pozdrawiam.
    • @Leo Krzyszczyk-Podlaś podrzuć więcej zdjęć dla oka:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...