Migrena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @KOBIETA Dominiko. Einstein to mięczak!!!!!! pragnienie i miłość łamią zasady fizyki na wielu poziomach i w wielu płaszczyznach. i co nam kto zrobi??????? 1
KOBIETA Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Migrena nic nam nie zrobi:) najwyżej…zakrzywimy czasoprzestrzeń;)))) 1
Migrena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @KOBIETA a ja mogę nawet porwać się na niego - tego całego Einsteina. i w nim zakrzywię czasoprzestrzeń. niech inni mądrale zobaczą że i z geniusza da się zrobić bumerang.
KOBIETA Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Migrena no nie wiem …wierzę w Ciebie Migrenko ! Ale trochę się obawiam …zmarszczek w czasoprzestrzeni i czarnych dziur ;))) 1
Migrena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @KOBIETA Domi. Ty jesteś od leczenia ludzkich ułomności. to co dla nas jakiś blazar z pieknymi dżetami czy jakis tam pulsar. dasz mu zastrzyk z klozapiną a ja im ponaklejam na plecach plastry z fentanylem. a jak nie pomoże pogadam z nimi po swojemu. siekierą. nie po to ważę 100kg żebyś się przy mnie bała. a zmarszczki - weźmiemy żelazko...... zresztą - nic się nie bój:)))))))
KOBIETA Opublikowano 52 minuty temu Autor Zgłoś Opublikowano 52 minuty temu @Migrena ;))) ludzkich ułomności ale nie czarnych dziur ;) myślę, że fentanyl rozwiąże problem ;))) a nawet wskrzesi Einsteina …;) Ty i ja to jak soczewkowanie grawitacyjne ;) nie wiem co to, zaznaczam :))) ale mi się podoba :) 1
Migrena Opublikowano 46 minut temu Zgłoś Opublikowano 46 minut temu @KOBIETA ja wiem co to znaczy. Einstein ubzdurał sobie że fotony światła uginają swój bieg w pobliżu obiektów o wielkiej masie. grawitacja. sprawdzałem latarka nitecore - nic się nie ugięło!!!!!! ale jak Ci się podoba to spakuje do plecaka. zjemy na drugie śniadanie . 1
KOBIETA Opublikowano 32 minuty temu Autor Zgłoś Opublikowano 32 minuty temu @Migrena wybieramy się w kosmos Migrenko ? ;) bo wiesz moje marzenia są raczej przyziemne…Ojmiakon …marzę o doświadczeniu najniższej temperatury na kuli ziemskiej;))) a przynajmniej jednej z najniższych…tak wiem, to diagnostyczne ;) 1
Migrena Opublikowano 22 minuty temu Zgłoś Opublikowano 22 minuty temu @KOBIETA kurde. musi Ci chwilowo wystarczyc jakaś szpitalna kriokomora. a jak się już stąd wyrwiemy to tam, w dalekim kosmosie doświadczysz temperatury -270stopni Celsjusza. tylko niecałe 3 stopnie od zera bezwzględnego. będzie kur... naprawdę zimno. obawiam się, że Twoje futro z lisów polarnych...... no nic. wezmę z jednostki dwa koce:) @KOBIETA bo mi się przypomniało. wiem, że jadasz mało ale na wszelki wypadek wezmę do plecaka taki wielki gar z grochówką wojskową;) 1
KOBIETA Opublikowano 14 minut temu Autor Zgłoś Opublikowano 14 minut temu @Migrena oooo …to ja tak chcę! ;))) tylko nie posiadam futra ! nie wiem, może ze szpitala załatwię śpiwory… z izolatek;)))) I skafandry ;))) 1
Migrena Opublikowano 7 minut temu Zgłoś Opublikowano 7 minut temu @KOBIETA nie. wyjdę jeszcze dzisiaj i złapę parę lisów. najlepiej sztucznych. wezmę od babci pierzynę:) od tego jestem menem!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi