Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Mam nadzieję że szybko wrócę do pisania. Bo ostatnie teksty były naprawdę udane  @Natuskaa Może i jest tak jak piszesz. Ale ja widać nigdy nie trafiłem w objęcia takiej osoby. Zresztą sam jestem zbyt specyficzny w obyciu by ktokolwiek mógł dłużej ze mną przebywać 
    • Chciałem tak dużo opowiedzieć bez żadnego opowiadania się, ale i to jest zdaje się bardziej niż niemożliwe. Możliwa jest tylko niemoc w tym zakresie, zresztą pod postacią co najwyżej głośnego, niemego krzyku. Dostrzegam również coraz lepiej, że generalnie nie jest łatwo zaniechać długopis.    Warszawa – Stegny, 17.11.2025r. 
    • @Alicja_Wysocka   przemyślałem to co napisałaś.     Twoje słowa trafiają prosto w sedno tego, co chciałem uchwycić - to niezwykłe, jak uważnie wyłapałaś to kruche "między".   czuję kazdym Twoim slowem,  że naprawdę zrozumiałaś to drżenie, tę delikatną przestrzeń, która powstaje zanim coś zostanie nazwane.   dziękuję Ci za tę wrażliwość i za to, że tak pięknie opisałas światło rodzące się w tym niewidocznym, a jednak tak żywym momencie.      
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Alicja_Wysocka O! Jaki śliczny ptaszek i jak cudnie śpiewa. :)     Alicjo, dzisiaj się zabawiam, tylko tak troszeczkę, w arbitra. Pochwaliłem w jednym z moich postów. @Berenika97 za jej komentarze i twórczość i tak naprawde myślę, gdyż ona na to zasługuje. Teraz chciałbym z uznaniem dodać na listę zasłużonych, gdyż  po prawdzie, byłoby to niesprawiedliwe pominąć Ciebie. To by było na tyle i na teraz, a co dalej to się okaże i będzie. No, to naradzie!      
    • @Berenika97  Na granicy końca świata i początku intymności. Punkty zwrotne, gdzie konflikt może osiągnąć apogeum, a jego rozwiązanie staje się nieuniknione....

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Świetna puenta.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...