Arturek Opublikowano 30 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2025 Dziś bardzo ważna uroczystość, czas się przyszykować Ciekawe kto dziś się będzie bawić i ze szczęścia skakać Zakładam elegancki czarny garnitur, by wyglądać schludnie Patrzę na zegarek, muszę czasu pilnować czujnie Dziś moja uroczystość, wypada być przed gośćmi Nie chcę psuć nastrojów, napędzać ich w złości Za godzinę się zacznie, wyjeżdżam już do celu Trochę mi tu ciasno i brakuje mi tlenu Już dotarliśmy na miejsce, wynoszą mnie panowie Niosą mnie jak króla, bym swój dzień spędzał cudownie Goście już się zbierają, stoją przed miejscem Trochę szlochając, nie wierzą gdzie jestem Wchodzą do środka, spędzić ze mną czas Podchodzą do mnie i żegnają się ostatni raz 2
viola arvensis Opublikowano 31 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2025 @Arturek no nie powiem, ciekawie opisana perspektywa. Nieźle to sobie wymyśliłeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arturek Opublikowano 1 Listopada 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2025 @viola arvensis dziękuję za miłe słowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi