Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
UtratabezStraty

UtratabezStraty

@Alicja_Wysocka , ale i tak SUPER, że przeczytałaś. Ja postaram się, żeby było bardziej dynamicznie. Ale ponieważ chciałbym, żeby z tego wyszła powieść, to nie mogę wszystkiego, co ciekawe dać od razu. Mam nadzieję, że dostrzegłaś, że zastosowałem dwóch narratorów, jak mi poradziłaś. Dzięki temu mogę wprowadzić więcej postaci i wątków, więc chyba jest nadzieja, że będzie ciekawiej. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tę radę z dwoma narratorami. Sam bym się chyba nie odważył pisać, jako mężczyzna, z kobiecej perspektywy.:) 

UtratabezStraty

UtratabezStraty

@Alicja_Wysocka , ale i tak SUPER, że przeczytałaś. Ja postaram się, żeby było bardziej dynamicznie. Ale ponieważ, chciałbym, żeby z tego wyszła powieść, to nie mogę wszystkiego, co ciekawe dać od razu. Mam nadzieję, że dostrzegłaś, że zastosowałem dwóch narratorów, jak mi poradziłaś. Dzięki temu mogę wprowadzić więcej postaci i wątków, więc chyba jest nadzieja, że będzie ciekawiej. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tę radę z dwoma narratorami. Sam bym się chyba nie odważył pisać, jako mężczyzna, z kobiecej perspektywy.:) 

• Dodaj nową pozycję...