@Poet Ka
A teraz będą jadł kolację i oglądał film pod tytułem - "Biurowy romans" - reżyser OI Premier, a jutro: opłaty za media, zakupy i dalej... Nie wiem...
Łukasz Jasiński
@Radosław podobno człowiek się nie zmienia i nie można go zmienić, czy to wersja optymistyczna, czy trochę mniej wnosząca jego zapomnienie siebie i o sobie, nie wiem :)
@Poet Ka
Przed Drugą Wojną Światową moi przodkowie mieli Dwór w Jasionce niedaleko Rzeszowa i teraz jest tam lotnisko - przerzut broni na Ukrainę, de facto: współczesną - Chazarię - Dwór został doszczętnie zniszczony przez nazistowskich Niemców, kiedy ruszyli na Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich.
I dziękuję za merytoryczny komentarz, tak przy okazji: dla wiarygodności - mam tylko dwa konta, tutaj i na Datezone (Nick: Jamere), oczywiście: nie mam telewizora - korzystam z aplikacji Wiadomości Polska i czytam: Myśl Polską, Tygodnik Przegląd, Tygodnik Solidarność, Oko Press i Racjonalista, a filmy oglądam na Netflixcie - tam są wszystkie filmy z polskimi napisami - jestem osobą niesłyszącą.
Łukasz Jasiński