Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@violetta

Niby za co miałbym przeprosić i poprosić i przeprosić? I kogo? Chyba jest na odwrót? Miałbym zrobić coś wbrew własnemu sumieniu?

Zgłosiłem nawet sprawę do Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego i jeśli ktoś uwielbia pedagogikę wstydu - jego wybór, zresztą: nie złamałem żadnego regulaminu, prawa karnego i ustawy zasadniczej - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej.

Tak, poeci tutaj są - to rzadkość i większość to grafomani, wierszokleci i towarzystwa wzajemnej adoracji.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Niby za co miałbym przeprosić i poprosić i przeprosić? I kogo? Chyba jest na odwrót? Miałbym zrobić coś wbrew własnemu sumieniu?

Zgłosiłem nawet sprawę do Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego i jeśli ktoś uwielbia pedagogikę wstydu - jego wybór, zresztą: nie złamałem żadnego regulaminu, prawa karnego i ustawy zasadniczej - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej.

Tak, poeci tutaj są - to rzadkość i większość to grafomani, wierszokleci i towarzystwo wzajemnej adoracji.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Łukasz Jasiński 

@violetta

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...