Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

54 minuty temu, beta_b napisał(a):

Tekst super, równy, dobry, mądry. Ale wykonanie i muzyka AI? Bb

Tak, tekst mój, reszta to AI. Ostatnio trochę się tym bawię, i chociaż nie zawsze to dobrze wychodzi, bo czasami jeszcze sobie nie radzi z naszym językiem, to pomimo to, śpiewa i gra lepiej ode mnie 😅. Tak że tego... dzięki 😁.

A tak na marginesie... odnoszę wrażenie, że czy tego chcemy, czy nie, czy jesteśmy tego świadomi, czy nie, to kręcimy bicz na siebie i raczej w tej chwili nie ma sposobu, żeby to zatrzymać.

Uciec przed tym też nam się nie uda, moim zdaniem.

Pozdrawiam.

Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

52 minuty temu, beta_b napisał(a):

Tak, tekst mój, reszta to AI. Ostatnio trochę się tym bawię, i chociaż nie zawsze to dobrze wychodzi, bo czasami jeszcze sobie nie radzi z naszym językiem, to pomimo to, śpiewa i gra lepiej ode mnie 😅. Tak że tego... dzięki 😁.

A tak na marginesie... odnoszę wrażenie, że czy tego chcemy, czy nie, czy jesteśmy tego świadomi, czy nie, to kręcimy bicz na siebie i raczej w tej chwili nie ma sposobu, żeby to zatrzymać.

Pozdrawiam.

Sylwester_Lasota

Sylwester_Lasota

45 minut temu, beta_b napisał(a):

Tak, tekst mój, reszta to AI. Ostatnio trochę się tym bawię, i chociaż nie zawsze to dobrze wychodzi, bo czasami jeszcze sobie nie radzi z naszym językiem, ale pomimo to śpiewa i gra lepiej ode mnie 😅. Ta że tego... dzięki 😁.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...