Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Bożena De-Tre 1 800
@Benjamin Artur Życie
znienacka umykasz
kiedyś prężyłeś się jak kot
dzisiaj jak kulą w płot
ech życie
co z Tobą nie tak
chciałoby się z Tobą do tańca
a ty nie dajesz nam szans
…może w takiej konwencji spróbuj
sam motyw ciekawy
warto powalczyć o płynność myśli
…przepraszam jeśli uraziłam ale nie taki miałam zamysł
pozdrawiam
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez violetta · Opublikowano
@Rafael Marius ja zawsze doceniam:) w tym czasie co ja, moja siostra była na Cyprze w Pafos, mój brat na czarnej plaży Jardin na Teneryfie w Puerto de la Cruz, najpiękniejszej i zielonej wokół. A siostry cioteczne jedna w Durres w Albanii, a kolejna jest miasteczku Mogan, gdzie nam się podobało, pyszna kawa, kameralna plaża i piękne widoki na Gran Canarii. -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Benjamin Artur Życie znienacka umykasz kiedyś prężyłeś się jak kot dzisiaj jak kulą w płot ech życie co z Tobą nie tak chciałoby się z Tobą do tańca a ty nie dajesz nam szans …może w takiej konwencji spróbuj sam motyw ciekawy warto powalczyć o płynność myśli …przepraszam jeśli uraziłam ale nie taki miałam zamysł pozdrawiam -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Proszalny kanciapa magiczna titika titikaka titikaka titika titi kaka titi kaka titi jak...titi jak... szalony bezczas z piórami papug dzikimi tańcami za siecią pajęczą w zapomnianym lamusie wciąż czeka na nas drzwi strychu są otwarte możesz pij czytaj tańcz wbrew przemijaniu zuchwale titika titikaka titikaka titika titi kaka titi kaka titi jak...titi jak... -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Można docenić po rozłące. -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dla mnie i nad morzem i w Warszawie za bardzo.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne