Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 miałem trudny sen przerwał go zapach kawy piękny poranek 5
Nata_Kruk Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 ... a kto zrobił kawkę.?... :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - oczywiście małżonka ranny ptaszek - miło że byłaś - dziękuje - Pzdr.uśmiechem. 1
Konrad Koper Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 @Waldemar_Talar_Talar Uroczy !! Nie banalny...
iwonaroma Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 Powrót do rzeczywistości jest zawsze cudny :)
wierszyki Opublikowano 4 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2025 Bardzo ładne haiku, jest refleksja i oszczędność w słowach, a wszystko podobne jest do zwykłego westchnienia jak oddech nad kawą. pzdr -)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że uroczy - dziękuje - Pzdr. Witaj - też tak myślę - dzięki - Pzdr. Witam - cieszy mnie twój komentarz - jest jak ta poranna kawa - smakuje - Pzdr.uśmiechem. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @Ajar41 - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi