Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Wiesław J.K. @Wiesław J.K. kocham się powtarzać

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie twierdzę, że to dobre w każdym momencie, prawdopodobnie nie. Cóż... nie zważam na moje niedoskonałości i innym także ich nie wypominam. Wydaje mi się to życiowo uczciwe.  Pozdrawiam raz jeszcze także z ogromnym szacunkiem
    • @FaLcorN … pozwolę sobie „ się odnieść” - to życie nas weryfikuje, jak i nasze wybory - dostrzeganie zjawisk, pozwala na uniknięcie błędów w przyszłości, sama zrozumiałam wiele na podstawie własnego, dobrodusznego, szalenie empatycznego wcześniej nastawienia do innych i traktowania ich własną miarą, ale podłość ludzka, lub zaburzenia osobowości, są „ on the way” i powinno się włączać czerwone światło, bo niestety na wrażliwcach i empatach żerują wampiry emocjonalne, korzystając z darmowego źródła „ zasilania”…))):   W tekście, PL - ka może błędnie liczyć na wyrozumiałość, ciepło, pochylenie się drugiej osoby, ale może też mieć pecha, bo trafi na emocjonalnie ułomnego partnera i… to właściwie uświadamiam. @Leszczym … za nic nie przepraszaj, no proszę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @andrew to jeden z moich ulubionych kwiatków polnych. Milo przeczuatc o nim tak sympatyczny i urokliwy wiersz 🩵
    • @Leszczym Dagna - ostra w ocenach i klasyfikacji, aż źle się czyta: kto i co ma niedorozwinięte. Workować - wrzucać do wora, inaczej maskować lub klasyfikować.
    • Łzy i sny    To co mi zostało  Po tobie    I trochę delikatnego chłodu  Z twojej strony    Czy jestem już stracony? W twoich oczach    Ale żyje i wciąż trwam Mimo tego że jestem sam   Bo przecież ból  Tak szybko mija    (W mgnieniu oka)   I dusza już nie płaczę  Bo wiem ile tak naprawdę znaczę   (Dla samego siebie!)   Wyruszam na nowe łowy...    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...