Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Maciek.J

Maciek.J

Panie Naram-sin, jeżeli chce pan ze mną polemizować, dyskutować albo odnosić się do moich wypowiedzi- proszę najpierw nauczyć się dokładnie cytować to do czego się pan odnosi. Ja napisałem :  I nie zgadzam się z tobą,że poezja rymowana nie jest w modzie. A wyrwany z kontekstu przywołany przez pana fragment :poezja rymowana nie jest w modzie wypacza sens mojej wypowiedzi i przenosi negatywną opinię o poezji rymowanej na mnie. Tak rozmawiać nie będziemy na żaden temat proszę pana.

Maciek.J

Maciek.J

Panie Naram-sin, jeżeli chce pan ze mną polemizować, dyskutować albo odnosić się do moich wypowiedzi- proszę najpierw nauczyć się dokładnie cytować to do czego się pan odnosi. Ja napisałem :  I nie zgadzam się z tobą,że poezja rymowana nie jest w modzie. A wyrwany z kontekstu przywołany przez pana fragment :poezja rymowana nie jest w modzie wypacza sens mojej wypowiedzi i przenosi negatywną opinię o poezji rymowanej na mnie. Tak rozmawiać nie będziemy na żadny temat proszę pana.

• Dodaj nową pozycję...