Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Tomasz.O Nie wstydź się łez. One nie są pęknięciem - są dowodem, że coś w Tobie żyje naprawdę. Mówisz, że uszyłeś z nich spodnie, że czasem uwierają, że trudno je wyprać… Przecież to materiał z życia, nie z winy. Łzy należą do człowieka tak samo jak śmiech. Nie odbierają siły — pokazują, że była walka.   Wiesz… dla mnie męskie łzy mają w sobie coś szczególnego. Nie dlatego, że są rzadkie - tylko dlatego, że tak długo kazano im milczeć. Mój tata płakał, kiedy wychodziłam za mąż. Cicho, trochę jakby ukradkiem. Gdyby nie jedno zdjęcie, może nigdy bym tego nie zobaczyła… a przecież to była jedna z najczystszych form miłości. Więc jeśli Twoje spodnie są z łez - to znaczy, że są z prawdy. I może nie trzeba ich prać. Może wystarczy nauczyć się w nich chodzić bez wstydu.   Dziękuję za osobiste zwierzenia wierszem :)
    • @Migrena

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97
    • wczoraj mnie okłamała dziś próbuje to odwrócić jutro powie przepraszam   ja głupiec jej zawierzę bo kocham aż za bardzo codzienną rzeczywistość  
    • Dokładnie! Jak sługi narodu...
    • @Berenika97   Idea to twórczy pomysł o charakterze uniwersalnym i jest nieśmiertelna - to Platon wymyślił ideę, a globalizm to ideologia jak nazizm, komunizm i syjonizm.   Dajmy prosty przykład: sprzątanie lasów jest ideą, a zarabianie na sprzątaniu lasów - ideologią.   W polskiej ustawie zasadniczej - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej jest zapis, że każdy obywatel ma obowiązek dbać o dobro naturalne.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...