Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena @Migrena i jak zwykle rozumiesz.  Dobrze Ciebie mieć na tym portalu, dziękuję :)
    • @Przytulia35 wiersz jest zbyt zamknięty, więc się nie dziwię. Masz rację, nie warto :) @Migrena to więcej niż wytrych... Dziękuję :) @Berenika97 muszę tak samo odpowiedzieć jak Migrenie... To o wiele więcej niż wytrych.  Bereniko, bardzo dziękuję za ten komentarz, za to, że potrafisz aż tak głęboko wejść w tekst.  Do zobaczenia pod którymś z Twoich wierszy, jak tylko znajdę parę chwil więcej :) @Robert Witold Gorzkowski Robercie, dziękuję :)  Ważne, że wiersz jako tako się udał :) @Nata_Kruk spróbuję spojrzeć na tekst Twoim okiem, ale to już rano :) Dziękuję, że znalazłaś chwilę, by zajrzeć. Trzymaj się :)
    • @Leszczym o proszę, jakie ciekawe przemyślenia i nawiązania :) takie komentarze wzbogacają ten wiersz, dziękuję Ci za to.   @Gosława dziękuję, dziękuję :)  Jeszcze kilka dni i dzieciaki (mam jakieś takie dziwne wrażenie, że ulubioną ;)) ciocię znowu zobaczą. A ciocia swoimi umiejętnościami (bo na pewno je ma) sprawi, że ten stresujący czas będzie dla nich lżejszy. Dobrego czasu :) @Dagna nie jestem w żaden sposób z tym biznesem powiązana, więc mam nadzieję, że troszkę łatwiej będzie mi sobie odpuścić. Chyba się do tego przymierzam, w jakimś tam stopniu i oby to pomogło :) Nie chcę przy moich tekstach żadnych awantur i nigdy do nich nie dążę, bo i po co? Szanuję innych i ich opinie,doceniam też, tak jak w Twoim wypadku, szczerość. Dziękuję Ci bardzo i życzę Ci wszystkiego co dobre :)
    • Z ar mas winogrono honor goni. Winogrono honor goni w sam raz.  
    • - Ma tak? - No, Melisa gra, żartuje; jutra żar gasi lemonka tam.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...