wierszyki Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Na moich oczach Pajączek wprost ze świerku Skacze na bungee 4
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @wierszyki Bardzo obrazowe, a nawet słodziuchne. Ale dlaczego, Ty wierszyki, piszesz haiku dużą, wielką, ogromną literą, to nie kapuję. Pozdrawiam! 🕷🕷🕷 1
wierszyki Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Ridero, aby wiersz bez tytułu był widoczny i nie było błędu, który uniemożliwi piblikację w necie, haiku musi po trzech gwiazdkach rozpoczynać wielka litera. Poza tym to obojętne dla mnie. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Konrad Koper Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 @wierszyki @piąteprzezdziesiąte Nie jestem specjalistą od formy... Pojedyncza litera - to sylaba ??!
wierszyki Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Umiesz liczyć sylaby Konradzie. A specjalistką bynajmniej nie jestem. Tutaj można mi zarzucić metaforykę, którą wprowadziłam i tytuł dosyć dużo dodaje, zapewne zgrabniej było go połączyć z treścią i zredukować o trzy sylaby. No i jeszcze interpunkcja zawsze problematyczna. Także tym bardziej dziękuj3 @Konrad Koper @JWF @piąteprzezdziesiąte i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oraz Pajączka ;) Dziękuję,,,,,,@Nata Kruk :) Edytowane 14 Sierpnia 2025 przez wierszyki Nk (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... :)) tak to wygląda.! 1
Rekomendowane odpowiedzi