JWF Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia tylko parę słów z miłości do haiku i ulotnych chwil stworzyłem stronę poświęconą haiku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ma być taki wirtualny tomik haiku będą tam wybrane haiku moje oraz haiku innych Autorek/Autorów, które mi się spodobają (o ile uda mi się namówić Autorki/Autorów na współpracę i publikację) żeby się pojawiło kolejne haiku trzeba najechać kursorem myszki na tekst lub pacnąć je palcem na komórce na razie algorytm dobiera haiku losowo z wyjątkiem pierwszego, najnowsze haiku zawsze wyświetla się jako pierwsze (powiedzmy jest "promowane") zapraszam do najeżdżania i pacania myszką/palcem i ciekaw jestem opinii o stronie 1
wierszyki Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia :-) Trochę za bardzo wszystkie na prawo i brakuje możliwości samodzielnego wyboru. Taka, ot, zabawa... Fajnie, że się podzieliłeś :) *Akurat to, że ostatnie haiku jako zawsze pierwsze - to też dobry pomysł. No i skoro album, to jednak trochę moim zdaniem trzeba wyjść z cienia i się przedstawić. Pzdr :-) 1
JWF Opublikowano 7 Sierpnia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia Dziękuję za komentarz. Na prawo, no położenie haiku jest losowe, widocznie tak Ci się losowało. Planuje to poprawić, żeby nie mogło się losować w kółko w tym samym miejscu. Tryb zabawy zostawię, ale możliwe, że dorobię "klasyczne" przeglądanie.
Rekomendowane odpowiedzi