Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
bronmus45

bronmus45

@poezje_krzyczane - człowieku (?) przecież ja "łyknałem" ten tekst z ogólnodostępnej sieci internetu, a nie - jak ty - z SMS-ów przysyłanych ze sztabu PiSlamu, od prowadzącego ciebie kaprala .. Więc po prostu zejdż w koncu na ziemię i ... "odpimpaj się" -  w twoim wydaniu to nie ta liga dla mnie ... Znajdź sobie innego, na którym będziesz mógł się wyżywać :-((( 

Cofnij się parę lat wstecz (jeśli na tyle jesteś "gramotny") - tam również znajdziesz ten tekst - a na dodatek także nagranie:

... 

bronmus45

bronmus45

@poezje_krzyczane - człowieku (?) przecież ja "łyknałem" ten tekst z ogólnodostępnej sieci internetu, a nie - jak ty - z SMS-ów przysyłanych ze sztabu PiSlamu, od prowadzącego ciebie kaprala .. Więc po prostu zejdż w koncu na ziemię i ... "odpimpaj się" -  w twoim wydaniu to nie ta liga dla mnie ... Znajdź sobie innego, na którym będziesz mógł się wyżywać :-((( 

Cofnij się parę lat wstecz (jeśli na tyle jesteś "gramotny" - tam również znajdziesz ten tekst - a na dodatek także nagranie - 

bronmus45

bronmus45

• Dodaj nową pozycję...