Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Annna2

Annna2

@Berenika97  Rozumiem.

A moje osobiste doświadczenie jest takie- kiedyś puścił plotkę- ohydną nieprawdziwą i co?

Jak udowodnić- hej nie jestem wielbłądem. Każda plotka ma to do siebie- że coś się przylepi.

I jak z tym żyć?

Wiem, sędzia dał sobie radę- wygrał nawet w Trybunale Praw Człowieka.

Jest osobą publiczną więc musi  być z definicji gruboskórny, i zna prawo bardziej niż kto inny- (przepraszam za kolokwializm)- zwykły.

Jesteś zła albo coś- i co jak dalej się bronić? Bo ktoś nie mając nic- dowodów ot tak- 

bo kogoś się może nie lubi. I co dalej? 

A to się ciągnie- plotki i pomówienia uderzają i są.

Przepraszam za osobiste wywody.

A to co napisałam w odpowiedzi dla @Migrena nie jest doniesieniem medialnym- jest faktem.

Aby nie być gołosłowną przytoczyłam linki- jak inaczej uczynić

Annna2

Annna2

@Berenika97  Rozumiem.

A moje osobiste doświadczenie jest takie- kiedyś puścił plotkę- ohydną nieprawdziwą i co?

Jak udowodnić- hej nie jestem wielbłądem. Każda plotka ma to do siebie- że coś się przylepi.

I jak z tym żyć?

Wiem, sędzia dał sobie radę- wygrał nawet w Trybunale Praw Człowieka.

Jest osobą publiczną więc musi z definicji gruboskórny, i zna prawo bardziej niż kto inny- przepraszam 

za kolokwializm- zwykły.

Jesteś zła albo coś- i co jak dalej się bronić? Bo ktoś nie mając nic- dowodów ot tak- 

bo kogoś się może nie lubi. I co dalej? 

A to się ciągnie- plotki i pomówienia uderzają i są.

Przepraszam za osobiste wywody.

A to co napisałam w odpowiedzi dla @Migrena nie jest doniesieniem medialnym- jest faktem.

Aby nie być gołosłowną przytoczyłam linki- jak inaczej uczynić

• Dodaj nową pozycję...