Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@Berenika97

I wiem o tym, tylko: w moich czasach (lata dziewięćdziesiąte) - książki były bardzo dobre i bardzo drogie, policzyłem: mój księgozbiór dzisiaj byłby warty blisko 14 000 zł, najstarsza moja książka została wydana w 1937 roku - to "Wyprawa Kijowska" - Tadeusza Kutrzeby, poza tym: co mi może pani teraz zaproponować? Makulaturę za 50 zł, tak?

Łukasz Jasiński 

@Berenika97

I wiem o tym, tylko: w moich czasach (lata dziewięćdziesiąte) - książki były bardzo dobre i bardzo drogie, policzyłem: mój księgozbiór dzisiaj byłby warty blisko 14 000 zł, najstarsza moja książka została wydana w 1937 roku - to "Wyprawa Kijowska" - Tadeusza Kutrzeby, poza tym: co mi może pani teraz zaproponować? Malaturę za 50 zł, tak?

Łukasz Jasiński 

@Berenika97

I wiem o tym, tylko: w moich czasach (lata dziewięćdziesiąte) - książki były bardzo dobre i bardzo drogie, policzyłem: mój księgozbiór dzisiaj byłby warty blisko 14 000 zł, najstarsza moja książka została wydana w 1937 roku - to "Wyprawa Kijowska" - Tadeusza Kutrzeby, poza tym: co pani może teraz zaproponować? Malaturę za 50 zł, tak?

Łukasz Jasiński 

@Berenika97

I wiem o tym, tylko: w moich czasach (lata dziewięćdziesiąte) - książki były bardzo dobre i bardzo drogie, policzyłem: mój księgozbiór dzisiaj byłby warty blisko 14 000 zł 

• Dodaj nową pozycję...