Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 13 Lipca 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 (edytowane) U gastrologa (Ruciane-Nida) jajko się wścieka jak Al-Ka’ida: "Na luzie się wszystko zaczęło, a jednak solidnie mnie ścięło. Na zatwardzenie niech pan coś mi da!" Wersja Maćka.J U gastrologa (Ruciane-Nida) jajko się wścieka jak Al-Ka’ida: "Na luzie się wszystko zaczęło, a jednak solidnie mnie ścięło. Na zatwardzenie coś mi się przyda!" Edytowane 22 Lipca 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 9
Berenika97 Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @KlipŚwietny! Taki z jajem. :) No i na Mazurach! 1
jan_komułzykant Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 @Klip Dobre Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zatem na jajka trudniej o zamach gdy w defensywie się je oba ma? 2
Nata_Kruk Opublikowano 19 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2025 @Klip - ku.. dobre, jak licho... :)
Klip Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo jaja są smaczne i pożywne ;-) Nawet na twardo. @MIROSŁAW C. Dzięki za serduszko. 1
Maciek.J Opublikowano 22 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 @Klip a może Klipie drogi 5 wers lepiej zabrzmiałby tak : Na zatwardzenie coś mi się przyda... 1
Klip Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2025 @Maciek.JBardzo dziękuję za cenną uwagę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czytałem głośno: Na zatwardzenie niech pan coś mida! Z przyjemnością uzupełniam wpis o Twoją Maćku wersję. Mniej może ona rozkazowa, ale akcent jest tam gdzie trzeba. Pozdrawiam serdecznie.
Klip Opublikowano 23 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2025 @Marek.zak1Bardzo dziękuję :-)
Ajar41 Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @KlipJak zawsze świetny. Pozdrawiam.
Klip Opublikowano 12 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @Ajar41 Dzięki, dzięki, dzięki :-))))))
Rekomendowane odpowiedzi