Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglądamy, a zatem rozglądamy się za prawdziwymi urokami reala. Uroda ma zawsze znaczenie, zawsze miała. Zadajesz tylko czasem sobie pytanie – która uroda? Nie przegadasz, ani nie ustalisz, ani nie dojdziesz, gdzie zaplątane, czy naplątane, a gdzie rozplątane. To odwieczny urok warkoczy. Życie jak życie natomiast i tak się potoczy i tak się przetoczy, a widok jak widok i tak się roztoczy.

Warszawa – Stegny, 13.07.2025r.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz   Może i tak jest. 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Teraz to nie zawsze tak jest. Trochę czasy się zmieniły. :) Ale rzeczywiście - faceci niektórych spraw kobiecych nie zrozumieją. :)) 
    • @Jacek_Suchowicz pięknie czytało się pożółkłe ksiązki i listy. Szkoda, że prawie już zanikła forma pisania listów, miało to swój niewątpliwy urok. Co do książek czytam tylko, te na papierze, nie potrafię przestawić się na e booki :)
    • @piąteprzezdziesiąte dziękuję:)    
    • @hollow man   Wiem, jak dobrze się pracuje z inteligentnymi osobami. Ta kobieta połączyła pewnie swoją inteligencję (tę społeczną - u niej musi być wysoka) z intuicją i spostrzegawczością i taką mieszankę potrafi wykorzystać w praktyce. Do rzadki dar.    Ja sporo czasu poświęciłam nauce, w mojej pracy (do której wrócę) wykorzystywałam wiedzę nabytą np. na kursie z komunikacji niewerbarnej plus przeczytanie o tym sporej literatury. I to działało. :)  Na tym portalu , podejrzewam, że nie zadziała. :)))) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bereniko przepraszam ale :  - jak spotykają się dwa chłopy to obalą ćwiartkę załatwią konkretną sprawę lub wymienią poglądy - jak spotykają się dwie "baby"  to miłe uśmiechy drobne uszczypliwości porównywania  ciuszki fryzjer makijaże - to ja akurat mam do załatwienia ważną sprawę na mieście :))   no cóż są sprawy których facet nie zrozumie nigdy:)))              
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...