Gosława Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca stare chaty majaczą na horyzoncie furkając strzechową powłoką trzask iskier tak że tylko duszącą mgłą spowite niebo trop w trop stadem jeleni dowodzi najsilniejszy kopytem rozgarniając śniegową czapę drży ziemia bestia u wrót świdruje wzrokiem przysiółek wieś obok zasnęła snem sprawiedliwego bez krzyku i lamentu głowa przy głowie z torsem wepchniętym pod siennik czerwone dłonie tak lekko zwisają po sobie tam za nim mały Buka konfident a mówili nie ufaj bo zginiesz wiersz inspirowany obrazem Różalskiego 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca Przepraszam @Gosława, ale dla mnie niezrozumiały tekst mimo, iż odnalazłam obraz, to nijak ma się do tytułu i zwtotu: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chętnie dowiem się czegoś więcej, bo Wilkołak z obrazu jest szalenie ciekawy i Twój tekst, choć niezroxumiały, to wzbudza zainteresowanie. Pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wochen Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Opublikowano 6 Lipca @Gosława fajne…. o zaufaniu…. o nie słuchaniu obcych…. o śnie spokojnym
Gosława Opublikowano 7 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca @Wochen dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @piąteprzezdziesiąte nie wiem jaki obraz widziałaś Różalski stworzył cykl "Bukowych" przestrzeni Ja skupiłam się na tym co za sobą ta postać niesie zimno i niepokój Proszę zbyt dosłowne nie interpretować to takie moje niepokoje przelane na papier Dziękuję piękne za czytanie @Wochen dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi