Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@beta_b

Ma pani prawo powiedzieć: "nie zgadzam się" - jednak pani słowa nic nie znaczą, otóż to: brak jakichkolwiek argumentów...

"Mam żal do lewicy, że ignorowała mężczyzn - nacjonaliści to wykorzystali!"

Patrycja Wieczorkiewicz

Redaktorka Prowadząca:

krytykapolityczna.pl

Pamiętam, jak kiedyś Anna Maria Żukowska powiedziała, iż facetów należy oswajać i jak to odebrałem? Jak pogardę i umniejszanie: godności - roli mężczyzn w strukturze społecznej, zresztą: została ona w polemice skompromitowana przez Krzysztofa Bosaka.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@beta_b

Ma pani prawo powiedzieć: "nie zgadzam się" - jednak pani słowa nic nie znaczą, otóż to: brak jakichkolwiek argumentów...

"Mam żal do lewicy, że ignorowała mężczyzn - nacjonaliści to wykorzystali!"

Patrycja Wieczorkiewicz

Redaktorka Prowadząca:

krytykapolityczna.pl

Pamiętam, jak kiedyś Anna Maria Żukowska powiedziała, iż facetów należy oswajać i jak to odebrałem? Jak pogardę i umniejszanie: godności - roli mężczyzn w strukturze społecznej, zresztą: została w polemice skompromitowana przez Krzysztofa Bosaka.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@beta_b

„Mam żal do lewicy, że ignorowała mężczyzn. Nacjonaliści to wykorzystali”

Patrycja Wieczorkiewicz

Redaktorka Prowadząca

krytykapolityczna.pl

Pamiętam, jak kiedyś Anna Maria Żukowska powiedziała, iż facetów należy oswajać i jak to odebrałem? Jak pogardę i umniejszanie: godności - roli mężczyzn w strukturze społecznej, zresztą: została w polemice skompromitowana przez Krzysztofa Bosaka.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@beta_b

„Mam żal do lewicy, że ignorowała mężczyzn. Nacjonaliści to wykorzystali”

Patrycja Wieczorkiewicz

Redaktorka Prowadząca

krytykapolityczna.pl

Pamiętam, jak kiedyś Anna Maria 

• Dodaj nową pozycję...