Mariusz57 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Gdzie nie pójdę - wszędzie są Gdzie nie spojrzę - widzę Ją Moje myśli śledzą mnie Żebym gdzieś nie przeoczył Jej Co nie zrobię - wszędzie Ona Czy to noc czy dzień - szalona! Nie mogę nawet zrobić kroku Bo już czuję Ją u swego boku Moja miłość za mną chodzi Podpowiada mi co mam robić Czuję Ją, wciąż przy mnie trwa Towarzyszy mi każdego dnia Mam Ją w sercu, płynie w żyłach Jest jak rzeka w swych porywach Mam Ją w głowie i w swej duszy Co na drodze stanie - to skruszy Jest gorąca jak blask słońca O miłości mówiłaby bez końca Kochać pragnie mnie każdego dnia Cóż na to poradzić mam ja? Kocham bardzo, pragnę szczerze Ona mówi: ufam... wierzę... Przecież marzenia się spełniają Zakochanych ludzi uszczęśliwiając 1
Mariusz57 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Dziękuję za zainteresowanie.... obiecuję więcej :-)
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Każdy początkujący wierszokleta popełnia podobne błędy. Proszę poczytać trochę klasyki i spróbować odwzorować w swojej twórczości. Życzę powodzenia i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi