złote serduszko Opublikowano 13 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2025 pokazałam Ci mój skromny świat różowy pokój naklejki pamiętnik z mały księciem kartki dekoracyjne do listów a nawet swoje zainteresowania to tylko początek tego wszystkiego lista jest nieskończenie wielka ... ale najpiękniejsze co mogłam ci dać to serce w przyjaźni i piękne nie zapomniane chwile które stały się przeszłością zostającą na długo w pamięci bo jesteś tu (bo jesteś tu ) wpuściłam Cię do mojego życia nie oczekują w zamian nic ani drogich prezentów choć miło jest dostać coś drobnego lecz chciałam drobnych wartości które się zatracają w naszym świecie 1
Dagna Opublikowano 13 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2025 …wpuścić do swojego życia nie oczekując w zamian nic , można niechcący bandytę. Ostrzegam. 2
złote serduszko Opublikowano 13 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2025 @Dagna kochana można i nawet psychopatę albo zboczeńca ostrożnym zawsze trzeba być
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2025 Witam - ale najpiękniejsze co mogłam ci dać to serce w przyjaźni i piękne nie zapomniane chwile - bardzo mi się podoba ten fragment - Pzdr. 1
Dagna Opublikowano 13 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2025 @złote serduszko …utożsamiam te zjawiska, pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi