Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@honeybeeYT17

A oto: moja młodość - należałem do subkultury skinów i nie do tych prawicowych, tylko - lewicowych, więc: ogólnie rzecz biorąc - jestem lewicowym narodowcem, a na tym filmiku - policyjnym - walczyłem z postkomunizmem - jeszcze pół roku wcześniej policja była milicją...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński 

A pan co ma do zaproponowania światu, prócz: robienia kreciej roboty i obrażania odważnych ludzi, więc? Na tym filmiku z rozbitym łbem - krwią - to ja...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@honeybeeYT17

A oto: moja młodość - należałem do subkultury skinów i nie do tych prawicowych, tylko - lewicowych, więc: ogólnie rzecz biorąc - jestem lewicowym narodowcem, a na tym filmiku - policyjnym - walczyłem z postkomunizmem, jeszcze pół roku wcześniej policja była milicją...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński 

A pan co ma do zaproponowania światu, prócz: robienia kreciej robity i obrażania odważnych ludzi, więc? Na tym filmiku z rozbitym łbem - krwią - to ja...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@honeybeeYT17

A oto: moja młodość - należałem do subkultury skinów i nie do tych prawicowych, tylko - lewicowych, więc: ogólnie rzecz biorąc - jestem lewicowym narodowcem, a na tym filmiku - policyjnym - walczyłem z postkomunizmem, jeszcze pół roku wcześniej policja była milicją...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński 

A pan co ma do zaproponowania światu, prócz: robienia kreciej robity i obrażania odważnych ludzi, więc?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...