Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Charismafilos Bardzo mi miło

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozdrawiam   @Rafael Marius Dziękuję Ci, że zajrzałeś. Pozdrawiam serdecznie:-)
    • w pustym pudełku po zapałkach czterdzieści dni i nocy <3 pięknie  końcówka męska bardzo :) 
    • znał ją od dawna  wymarzona żyła w myślach  tworzył jej wizerunki z radością dziecka   była tylko jego    uśmiechali się  nie opuszczali na chwilę  jej obraz wystarczał  kariera kwitła  jak maki przydrożne  nic mu nie rozpraszało czasu podziwiali znajomi  jego pogodę ducha    zobaczył ją przypadkowo  tramwaj zahamował  wpadli na siebie    zburzyła spokój  nie przestawał myśleć  patrzeli na siebie  przejazdem do pracy  czasami uśmiechali     nie widział co robić  jak zostawić tą  która tak długo była  nie tylko słońcem    praca przestała  smakować jak dawniej ...   1.2026 andrew  Real nie zawsze ma łatwo...  
    • @infelia   Dziękuję. Ale teraz to ja się wybieram „ na paznokcie”

jak wrócę podejmę decyzję ( jeśli wrócę)
    • @bazyl_prost   Radosław mnie nie zgubi

prawda Radosław ? My sobie tylko tak „ chodzimy”
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...