Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 lubię uśmiechnięte chwile łzy szczęściem wywołane gdy w wierszu echo z wiatrem rozmawia głupią minę śmierci która z życiem przegrywa widok krwi którą ktoś honorowo oddaje kochanków którzy księżyca się nie wstydzą radość dzieci wołających mamo lub tato lubię tych co znajdują czas dla starszych umieją mówić o miłości nie udawanym słowem ja na te lubienia nic nie poradzę - bo taki już jestem na ich tle zwariowany 2
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie śmiej się z Niej, bo ona Niezmałpowana, nieprzedrzeźniona... - B. Leśmian
moina Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wstyd wstydem, ale co na to straż miejska Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak poważnie to ja też tak lubię... tą twoją wyliczankę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ja się nie śmieje tylko cieszę się że komuś się udało wyrwać z jej zimnych rąk - żyje dalej - Pzdr. Witam - miło że też tak lubisz - dziękuje - Pzdr. @Rafael Marius - dzięki - 1
Rekomendowane odpowiedzi