Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @hollow man Hahaha

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

, wierzę na słowo
    • @piąteprzezdziesiąte Świetne! Serduszko od Wiedźmy.:)
    • Kłaniają się drzewa swą czarną starością. Suche ciała ze spękanej kory dumą lat biły w krajobraz pokornie.   Czasem, niewzruszone z ciepłej jeszcze mogiły spijały śmierć i szelest martwych łez bogobojnie.   Nam, wiatr twarz zaorał nagłym świstem, lęk bruzdy wyciął krwiste i usta napuchły od trwogi.   Las rąk, ludzi mrowie, ślepych saren i jeleni stado, stoimy spłoszeni,   gdy patrzysz oczami z pełnym deszczem i kłosem traw wzdychasz, sennych łąk szeptem,   gdy mówisz, cichsi niż kamieni szept czy gest wątłych dłoni.   Pójdziemy za Tobą w nieba rozwarte domy, a horyzont niebieski jak dywan kroki zgasi.   Pójdziemy, gdy noc strzeli tysiącem białych ćwieków,   gdy dzień na szyi uwiesi tysiące kolejnych słów.  
    • @Radosław   chyba dla mnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Robert Witold Gorzkowski Wiesz zapragnąłem i ja napisać kilka bluesowych tekstów. I może nawet mi to wychodzi. Trudno autorsko się ocenia. Ale muza do chrzanu, bo AI marnie komponuje jednak :// Ale dziękuję, miło mi i doceniam pochwały :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...