Mariusz, jedna refleksja mi do głowy weszła po czytaniu. Dobrze, że zegar.. czasem..
gubi wskazówkę, nawet dwie, a co.. wtedy można pobyć z własnym obrazem.. bez 'uwięzi',
jaką może być łańcuch.
Pozdrawiam.
Mariusz, jedna refleksja mi do głowy weszła po czytaniu. Dobrze, że zegar.. czasem..
gubi wskazówkę, nawet dwie, a co.. wtedy można pobyć z własnym obrazem.. bez 'uwięzi',
jaką może być łańcuch.
Pozdrawiam.
Mariusz, jedna refleksja mi do głowy weszła po czytaniu. Dobrze, że zegar.. czasem.. gubi wskazówkę, nawet dwie, a co..
wtedy można pobyć z własnym obrazem.. bez 'uwięzi', jaką może być łańcuch.
Pozdrawiam.
@Rafael Marius - dziękuje -
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
Przez Zczarny · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Przez Domysły Monika · Opublikowano
Przez Domysły Monika · Opublikowano
ZachwycająceZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
mojego - nie wiem czy dwa razy było w zamiarze czy coś poleciało, ale ten autorament Chylę czoło.Przez Domysły Monika · Opublikowano
... Brzmi to po pierwsze bardzo podobnie do poprzedniego utworu "Wydajność". Muzyka ma dwa style: reggae i rap. Słowa – bardzo dobre, ale jak dla mnie – do spokojniejszego rytmu. W tekście czuć kobiecą "rękę". Głos – wokal Tekst – bardzo tak, wokal – bardzo tak, ale nie ten gatunek muzyki. Al się nie popisał, doradzając. Kończąc, posłużę się cytatem Wisławy Szymborskiej: "Nic dwa razy się nie zdarza I nie zdarzy, z tej przyczyny..." Czyli - po mojemu dwa praktycznie te same kawałki. Oraz muzycznym dziełem jej wiersza.Przez Poezja to życie · Opublikowano