Duch7millenium Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca Ponura atmosfera z kościoła wyniesiona Mina na pokaz zniesmaczona Na pogrzebie tez udawać trzeba Że się przecież dał nieboszczykowi chleba Potem heja, hala, stypa, Wieprzowinka zaprawiona w grzyba .. strzał serducho! To jest to życie muchomora w ziemi, nie istnieje zło! Z miną ponurą żreć zaraz będziesz ale najpierw 200m do remizy przejdziesz Smutny świat smutnych ludzi W smutnym świecie same śmiecie Nie widziałeś tego jeszcze, żywe trupy w całym mieście
violetta Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca @Duch7millenium zacznij słuchać Tajemny plan, oni cię nawrócą:) ja ich słucham odkąd powstał ich kanał:) czekam świat i miłej tradycji:) Fajne cytaty znalazłam :)
Duch7millenium Opublikowano 28 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca @Duch7millenium Cicho goju :) @violetta Pójdź za Mną, a umarli niech grzebią swoich umarłych. 1
violetta Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca @Duch7millenium co mi jest źle, jest mi dobrze:)
Rekomendowane odpowiedzi