Dekaos Dondi Opublikowano 22 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2025 roztańczmy chwile na krętych schodach puls znów przyspiesza ścienne tykanie żeby choć uśmiech zdążyć zapodać wnet na poręczy z radości konać rozpalić tyłki zjazdowym żarem wirujmy znowu na krętych schodach na zewnątrz balkon siedzi w nim ona popija kawę nie smutna wcale by marzeń spełnień szansę zachować fajnie przyswoić powyższe słowa zielonej barwy literki całe choć chwile krótsze na krętych schodach twarze łyżeczek śladów ozdoba pragną nas nabrać upomnieć nawet nie warto czasu w tańcu marnować trochę tu dziwnie jakby coś spoza chciało cię zabrać tak już na stałe chwile minęły na krętych schodach piękniejszy taniec ktoś ci zapoda 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2025 (edytowane) Villanella - jak zegarek ułożonych rymów parę z sensem lekko nie ospale w uszach gra melodia stale :)) gratuluję - ja nie mam cierpliwości Edytowane 22 Marca 2025 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Dekaos Dondi Opublikowano 23 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2025 @Jacek_Suchowicz ↔Dzięki za komentarz melodyjny, a nie jakiś tam inny. Napisałem trochę villanelli, ale i tak nie pamiętam rozkład powtarzanych wersów. Muszę mieć ściągę:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi